Forum SsangYong Club: Три українські кінопроекти здобули перемоги - Forum SsangYong Club

Перейти к содержимому

Страница 1 из 1

Три українські кінопроекти здобули перемоги перемоги на фестивалях у США та Канаді

#1 Пользователь офлайн   Sergio_Barba 

  • Старший Драконовод
  • PipPipPipPipPip
  • Группа: Правление Клуба
  • Сообщений: 3966
  • Регистрация: 14 June 07
  • Имя:Sergio
  • ГородКиев

Отправлено 24 April 2015 - 10:37

Три українські кінопроекти здобули перемоги на фестивалях у США та Канаді

Днями кінопроекти української компанії Film.ua здобули перемоги на фестивалях у Х’юстоні (США) та Квебеку (Канада).

Про це повідомляється на сайті кінокомпанії.

18 квітня на міжнародному кінофестивалі WorldFest Houston у США детективний серіал «Нюхач» кінокомпанії Film.ua здобув першу премію в категорії «Телевізійний міні-серіал» та отримав нагороду Platinum Remi Award. На цьому ж фестивалі відзнаку отримала і докудрама «Архімед. Повелитель чисел» спільного виробництва Film.ua та Signal Red – вона посіла друге місце в номінації «документальний фільм» та здобула Gold Remi Award.

У Film.ua повідомили, що WorldFest Houston є найстарішим незалежним кінофестивалем в світі (засновний у 1968 році). Захід став місцем зустрічі міжнародних і незалежних кіно виробників. Щороку WorldFest проводить конкурс в різних категоріях, включаючи телевиробництво, виробництво кіно та відео, документальні фільми, а також телерекламу, музичне відео, нові медіа, студентські фільми та сценарії. Серед численних заявок з понад 40 країн світу, компанія Film.ua цього року була єдиним представником з України.

Драматичний серіал «Метелики» виробництва Film.ua став переможцем у категорії «Кращий ігровий фільм» на міжнародному тематичному фестивалі Uranium Film Festival, який 15-25 квітня проходить у м.Квебек (Канада), та отримав «Жовтого Оскара».

Головна мета канадського кінофестивалю – інформування про все, що стосується ядерної енергетики та ризиків радіоактивності. Як зазначають організатори кінофоруму, кінематограф є найкращим інструментом для поширення цієї інформації, а фестиваль – вдалою можливістю показати стрічки на цю тему аудиторії.

Нагадаємо, нещодавно документальна драма «Архімед. Повелитель чисел» спільного виробництва компаній Film.ua та Signal Red здобула Bronze World Medal на фестивалі New York Festival’s World’s Best TV & Films. Минулого року стрічка, яка входить до циклу «Великі мрійники», виграла приз «Золотий Дельфін» французького фестивалю Cannes Corporate Media & TV Awards (Канни, Франція) в категорії «документальна драма».

Український детективний серіал «Нюхач» наразі номіновано в категорії «Кращий неангломовний серіал» на фестивалі в м. Сен-тропе (Франція). St. Tropez International Film Festival відбуватиметься 11-16 травня одночасно з Каннським кінофестивалем, який також проходить у цьому регіоні.

В 2014 році фільм «Метелики» був удостоєний найвищої нагороди Platinum Remi Award на Worldfest Houston; призу Silver Plaque на Chicago International Film Festival Television Awards; отримав нагороду за кращі візуальні ефекти в телесеріалі на FICCI BAF Awards, а також був номінований відразу в двох категоріях найбільшого фестивалю зі спецефектів VES Awards та номінувався у категорії «Телефільм/міні-серіал» фестивалю Shanghai TV Festival в Китаї.
Мы вечные дети и вечно тянемся к новой игрушке,
поэтому сейчас хочу REXTON IV

Изображение
0

Поделиться темой:


Страница 1 из 1


Быстрый ответ

  

1 человек читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей